Meet Yelappa.

Abonnee Yelappa is 29 jaar, is afgestudeerd als social worker, en werkt als begeleider op een dagbehandelingscentrum van Kentalis. Ook is ze vrijwilligercoördinator en ambassadrise van een Nederlandse stichting die zich inzet voor special needs weeskinderen in India (Welzijn kinderen van Bal Anand en Umang). Graag is ze bezig met het ontwikkelen van haar creativiteit en ze is op dit moment bezig met het maken van een eigen modecollectie (voor het vak Modecollectie) vanuit Akademie Vogue. Ze reist regelmatig, doet aan yoga en is graag op pad in Amsterdam.

 

testimonial yelappa

Waarom leen je kleding?

Ik leen kleding omdat ik deze optie vond als ‘nieuwe’ manier van hergebruik en recyclen van kleding. Eerder upcyclde en recyclede ik zelf kleding stukken om van oude nieuwe te maken en gaf ook weleens een kledingruilfeestje, de optie van lenen sloot perfect aan.

Wat vind je het leukste aan LENA?

Het iedere keer ‘winkelen’ in een nieuwe kleding kast. En het gevoel dat als je bij Lena weer weg gaat dat je iets nieuws hebt gekocht. Het is fijn dat je de kleding als het ware uit kunt proberen en wanneer je toe bent aan iets nieuws dit omruilt zonder dat het in de kast blijft hangen of op een hoop terecht komt.

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

Lena is een winkel met een functie, die van een library. Dat maakt het grootste verschil. Het is niet alleen het lenen maar ook de hele mindset mee geven wat bijvoorbeeld de waarde is van kleding met mogelijk invloed te geven van bewustwording van mensen hun koop gedrag en omgang met kleding. Bijdrage aan maatschappelijke normen en waarden dat veel verder rijkt.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

Het is afwisselend, ik zie vaak nieuwe kledingstukken hangen (nieuwe merken) wat aantrekkelijk is om te lenen. Daarbij is de collectie gevarieerd wat zich aanbied voor verschillende gelegenheden. Zelf vind ik het leuk om op deze manier nieuwe labels en stylen te ontdekken.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Ik beveel Lena zeker aan bij vriendinnen. Veelal spreek ik hier al over en probeer daarmee mensen te enthousiasmeren om ook eens een bezoek te doen of te gaan lenen. Bijvoorbeeld als mensen een compliment geven over de kleding die ik draag wat ik bij LENA leen is dit een goed aanknopingspunt.

See you soon @ LENA