Meet Liselot.

Abonnee Liselot is 31 jaar, en werkt als freelance copywriter bij Two Dots.

 

testimonial liselot

Waarom leen je kleding?

Omdat het beter is voor mens en milieu! Verder ben ik erachter dat minder spullen hebben blij maakt, maar dat iets nieuws kopen óók blij maakt. Daarom is lenen fantastisch: altijd het gevoel van iets nieuws, zonder dat je kast uitpuilt van dingen die je toch niet draagt.

Wat vind je het leukste aan LENA?

LENA is voor mij een onmisbare one-stop-shop geworden. Ik hou niet echt van shoppen, dus vind het fijn dat er één plek is waar ik heen kan voor nieuwe outfits. Ook heb ik dankzij LENA een meer uitgesproken stijl. Waar ik voorheen vaak simpele, zwarte items kocht, durf ik nu veel meer te experimenteren. 

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

Je kan al je kleding uitproberen. Vind je het niets? Breng je het terug. Vind je het leuk? Koop je met korting. En dan weet je zeker dat je het ook écht draagt. Dat is toch top? Verder is het leuk dat je altijd begroet wordt door de bekende librarian-gezichten, en bij de pashokjes hangt er een soort 'we're in this together-vibe' met andere abonnees. Je hoort wel eens'Oh wat leuk, dat jurkje heb ik ook een keer geleend', en 'Dat pak staat je echt goed!'. Dat gebeurt niet zo snel bij een gewone winkel.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

De veelzijdigheid ervan. Of je nu een lekkere wintertrui zoekt of een mooi jurkje voor een bruiloft, het kan allemaal. Ik ben zelf het meest in de vintage-hoek te vinden om gekke items mee te nemen. Basics heb ik thuis, en met kleurrijke kleding kan ik leuk combineren en experimenteren. Verder ben ik fan van het stijlvolle merk MSCH en de verfrissende items van Nümph.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Jazeker! In mijn ideale wereld is iedereen lid bij LENA haha, en ik vertel het dan ook tegen iedereen die het horen wil. Het leukste vind ik het als mensen zeggen: "Wat een leuke broek/trui/top heb je aan!" waarop ik antwoord: "Dank je! Van de bieb." Dan staan ze even gek te kijken, maar als ik het uitleg vindt iedereen het een heel gaaf concept.

See you soon @ LENA