Meet Jonneke.

Abonnee Jonneke is 31 jaar en ontdekt culinaire, verborgen parels en schrijft en maakt daar video’s over op mooncake.nl

 

testimonial jonneke

Waarom leen je kleding?

Omdat ik erachter kwam dat ik vaak na een paar maanden alweer uitgekeken was op nieuwe kleding. En ik keek de documentaire The True Cost en wilde toen niks meer te maken hebben met ketens als ZARA en H&M. LENA is ook een hele slimme winkel. In de winter leen ik vaak een paar maanden een winterjas maar de rest van het jaar heb ik die toch niet nodig en dus ruil ik ‘m dan weer in voor iets anders. Als ik elk jaar een nieuwe jas zou kopen zou mijn kast weer binnen no time volhangen met jassen die ik maar een paar maanden per jaar draag.

Wat vind je het leukste aan LENA?

De LENA Librarians zijn heel gezellig en LENA inspireert ook echt om je creatiever te kleden.

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

LENA is heel creatief en je merkt dat er op een hoog niveau nagedacht wordt over mode. Dus niet alleen maar kopieën van wat je overal al ziet maar ook authentieke kledingstukken en veel mooie kleuren en gave vintage items waar je echt naar moet zoeken om ze te vinden. Bij LENA is dat al voor je gedaan. Ze kiezen alleen stukken uit die bijzonder zijn en goede kwaliteit hebben. Geen vintage kilo dingen dus. En het is cool dat je soms ook tasjes en accessoires kan lenen.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

Het is een mooie mix van vintage items die de librarians overal vandaan halen en hele fijne, duurzame merken.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Ja, absoluut. Dat doe ik ook. Omdat het zo zonde is om steeds weer nieuwe kleding te kopen die je na een tijdje alweer zat bent en dan een kast te hebben die uitpuilt. Het is ook heel bevrijdend om een kledingstuk even te hebben en dan weer terug te geven en voor iets anders te gaan.

See you soon @ LENA