Meet Iedje.

Abonnee Iedje is 60 jaar, en werkt als docent op het MBO.

 

testimonial iedje

Waarom leen je kleding?

Ja waarom leen ik kleding omdat ik altijd zo blij wordt als ik iets nieuws aan heb en met mijn abonnement heb ik elke week iets nieuws! Het scheelt een hoop geld. Als iets mij heel erg goed bevalt, dan koop ik het soms ook. Dan weet ik zeker dat het geen miskoop is.

Wat vind je het leukste aan LENA?

Het leukste vind ik dat het altijd een moment van ontspanning is voor mij om bij jullie rond te neuzen in de winkel. Mijn kledingkast heeft zich voor een groot deel verplaatst naar LENA.

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

Je hebt behoefte aan iets nieuws en hier ligt het met je abonnement zo voor het grijpen. Het is de hele insteek van het omgaan met mode die mij aanspreekt. Op deze wijze ga je duurzaam om met je kleding en het resultaat is steeds verrassend! Bovendien wordt het bedrijf door hele leuke vrouwen gerund: ambitieus, modieus, creatief met doorzettingsvermogen die steeds op zoek zijn naar vernieuwing om het concept zo klantvriendelijk mogelijk te maken.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

Casual: hierin is er voor mij meer dan genoeg keus. Ook voor gelegenheden vind ik altijd iets passends in jullie collectie van diploma-uitreiking tot mijn 60 ste verjaardag tot een begrafenis.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Jazeker! Ze weten dat ik groot fan ben! Gek genoeg is het voor hen een stap. Ze wonen vaak te ver en t lijkt toch een hele stap om het systeem van kleding kopen zoals zij gewend zijn te veranderen.

See you soon @ LENA