Meet Fleur.

Abonnee Fleur is 30 jaar, en werkt als Copywriter bij Two Dots.

 

testimonial Fleur

Waarom leen je kleding?

Omdat het een stuk duurzamer is dan kopen. En omdat zoveel van mijn aankopen uiteindelijk op de grote hoop met kleding die ik nooit meer aantrek belanden. Bij LENA koop ik nog steeds wel eens items, maar dan weet ik ook zeker dat ik het écht ga dragen, want dan heeft de kleding de proefperiode al doorstaan.

Wat vind je het leukste aan LENA?

Het leukste aan LENA vind ik dat ik nieuwe stijlen kan uitproberen. Vind ik het niks? Dan breng ik het gewoon terug. Ook vind ik het heerlijk om elke keer het gevoel te hebben dat ik een soort van ‘gratis’ heb geshopt.

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

Natuurlijk dat je er de kleding naast kopen ook kan lenen. Maar verder vind ik ook altijd het persoonlijk contact, de hulp en de vibe heel fijn.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

De mooie, duurzame merken als Filippa K en MSCH die nu ineens toegankelijk worden voor mij (voor aanschaf vind ik dat vaak iets te duur). En daarnaast de kleurrijke, vintage collectie waar ik heel blij van word.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Ja! Dat doe ik ook veel. Omdat ik bij vriendinnen ook vaak zie dat zij veel te veel kopen, wat uiteindelijk op de grote hoop belandt. Zonde!

See you soon @ LENA