Meet Fatma.

Abonnee Fatma is 40 jaar, naast een druk gezinsleven heeft ze een dynamische baan als ondernemersadviseur voor internationaal ondernemen bij de KVK. Om betrokken te zijn in de buurt doet ze ook vrijwilligerswerk gefaciliteerd door de Gemeente Amsterdam. Om fit en gezond te blijven sport ze veel.

 

Waarom leen je kleding?

Ik vind het leuk om mijzelf vaak opnieuw uit te vinden en daar hoort voor mij kleding ook bij. Kleding die ik wil dragen is namelijk voor mij een onderdeel van een moment die ik wil beleven. Ik kan daarom heel goed geld uitgeven aan kleding, omdat ik veel verschillende momenten beleef. Met momenten bedoel ik feestjes, afspraken (werk en privé), evenementen, maar ook andere kleine momenten. De laatste jaren voelt het bij mij niet meer goed om nieuwe kleding te kopen voor mijzelf. Dit komt omdat ik beter geïnformeerd ben over wat er bij komt kijken bij het maken van de natuurlijke grondstoffen voor de stoffen , het waterverbruik en de productie van kleding. Het kunnen van lenen van kleding is voor mij daar om een goed substituut, voor het kopen van nieuwe kleding.

Wat vind je het leukste aan LENA?

LENA is een jong bedrijf en met jong bedoel ik een jonge geest. Met hun duurzame concept, hebben zij een duidelijke missie en daar wil een onderdeel van zijn. Zij hebben diverse leuke kleding, waarmee ik zelf authentieke looks kan maken. Ik word vaak elk bezoek verrast en geïnspireerd met nieuwe looks. De kleding die zij hebben vind ik modieus en tijdloos. Ze hebben vintage, confectie, merkkleding en zelfs ook items van jonge designers.

Wat maakt LENA anders dan andere winkels?

LENA maakt het voor mij mogelijk om een kledingstuk te lenen. Dit is goed voor het milieu en ik heb een goed gevoel als ik weer een nieuw kledingstuk draag. Daarnaast vind ik LENA goed georganiseerd, hoewel het een nieuw systeem is. Ze zijn professioneel en altijd vriendelijk.

Wat spreekt je het meeste aan aan de collectie?

De collectie vind ik kleurrijk en dankzij de diversiteit in hun aanbod, lukt het mij altijd om authentieke looks te maken.

Zou je LENA aanbevelen aan vriendinnen? Waarom?

Ja absoluut. Ik krijg vaak complimentjes van mijn vriendinnen en ook andere vrouwen. Ik vertel dan trots dat ik leen bij LENA Fashion Libary. LENA is een leuke winkel met veel aanbod van divers fashion.

See you soon @ LENA