Team

Say hi to our librarians

angela jansen

Angela Jansen

Sterk, open, sociaal en lief. Dat is hoe je Angela het beste omschrijft. Een pure optimist die in iedereen het beste ziet. Verder is ze nogal chaotisch, maar dat hoort nu eenmaal bij artistieke mensen. Gelukkig blijft ze zelf verrassend rustig als haar inbox overloopt met mailtjes. Angela is verantwoordelijk voor de visuele belevingswereld rondom LENA. Een conceptdenker vol met creatieve ideeën. Wanneer ze niet voor LENA aan het werk is, is ze bij haar te schattige zoontje Tuyn. Qua kledingstijl houdt ze van kleurrijke vintage gecombineerd met stoere zwarte items. Ze is niet bang een gekke of gewaagde outfit te dragen. Iets dat past bij haar motto om alles uit het leven te halen wat erin zit.

angela@lena-library.com

Diana Jansen

Diana Jansen

De prachtige collectie die je bij ons vindt is te danken aan Diana. Haar fascinatie voor kleding en kennis van textiel, materiaal en kwaliteit maakt haar de perfecte inkoper. Diana is zorgzaam, trouw en de meest ingetogen dame van het stel. Een realist met een bijzonder gevoel voor humor. Ze regelt alle operationele processen rondom LENA en door haar focus is ze altijd productief als een malle. Haar stijl is vrouwelijk: simpel en chic. Vooral hoge vintage taille broeken zijn niet uit haar kast weg te denken. Waar je Diana voor kunt wakker maken? Dat is voor een goede portie sushi.

diana@lena-library.com

elisa jansen

Elisa Jansen

Elisa is een ambitieuze jonge vrouw met het hart op de juiste plek. Zonder haar zou het bij LENA achter de schermen een zooitje zijn. Ze is nieuwsgierig, gedreven en heel vastbesloten haar doelen te behalen. Elisa heeft echt hart voor de zaak. Own less live more, luidt haar motto. Mensen die niet nadenken over de toekomst van onze planeet kunnen beter oppassen. Een activiste, zo zou je haar bijna kunnen noemen. Daarnaast is Elisa heel lief, grappig en soms een beetje.. bijzonder, zullen we maar zeggen. Zo heeft ze een eigenaardige fascinatie voor het heelal en het buitenaardse. Hou haar ook uit de buurt van kroketten, want dat loopt zelden goed af.

elisa@lena-library.com

suzanne smulder

Suzanne Smulders

Suzanne is één van de liefste en oprechtste personen op aarde. Nooit zal je haar kwaad zien. Maar eenmaal op de dansvloer verandert ze in een echte wildchild. Een gezonde, spontane vrouw. Houdt van hardlopen en geen ongezonde snack zal haar lippen passeren, behalve een spontane gin tonic misschien. Suzanne is een topper in het uitdragen van LENA’s concept naar de buitenwereld. Presentaties geven, interviews afleggen en in de spotlights staan, daar ligt haar kracht. Een perfecte aanvulling op het team, go go go!

suzanne@lena-library.com

juultje dehing

Juultje Dehing

Creatief, enthousiast en lekker gek, dat is Juultje in een notendop. Met haar fantastische gevoel voor stijl weet ze al onze klanten keer op keer in spetterende outfits te hijsen. Haar kennis van materialen en pasvorm laat haar nooit in de steek. Hoewel...een ongelukje zit in een klein hoekje. Iets met wolwas en een héle kleine trui. Juultje is als onze eerste officiele medewerker het gezicht van onze flagship store in de Jordaan. Kom snel eens met haar kennismaken, ze zet heerlijke kopjes thee en is een echte Brabantse kletskous.

juultje@lena-library.com