Wisselen & Retourneren

LENEN

Sofie van Esch Lena Campagne

Pakketjes met leen items die je wilt wisselen of retourneren dienen volgens de juiste wasvoorschriften en in de originele verpakking retour te komen. Is het niet gelukt met wassen en wil je een wasbeurtje kopen (€2) of is er een een ongelukje gebeurd? Geef dit aan op het meegeleverde formulier, zodat we dit kunnen meenemen bij de check.

Krijg je iets thuis was toch niet helemaal past? Het leuke aan het leensysteem is dat je het weer eenvoudig kunt inwisselen voor iets anders. Twijfel je of iets past? We kunnen je altijd extra foto’s sturen of iets voor je opmeten. Dus laat het ons gerust weten als je dat wilt.

Eventuele verzendkosten voor het retourneren of wisselen van items zijn voor jezelf.

 

WISSELEN

Leen je met een abonnement en wil je items wisselen? Zorg dat dan je de items die je moet inleveren meeneemt bij het ophalen van de nieuwe. Dan is het pas een échte wissel ;)

Doe je dit per post, vergeet dan niet dat de items die je wilt inleveren uiterlijk voor je nieuwe leverdatum bij ons terug zijn aan de Westerstraat.

Bekijk hier hoe je kunt swappen!

VIDEO

RETOURNEREN

Leen je abo+ of one-time? Deze items kun je naar onze library retour sturen of zelf komen brengen. Dat kan uiteraard ook bij onze swap.points. Op de dag dat dit pakket bij ons of onze swap.points wordt aangeboden wordt de leenperiode op stop gezet en berekenen we de totale leenperiode voor de verrekening.

KOPEN

Wanneer je leent komen items sowieso retour, maar het kan natuurlijk ook wel eens voorkomen dat je na een aankoop spijt krijgt en iets wil retourneren. Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je order. Laat het ons wel even per email weten als we (een deel van) je bestelling terug kunnen verwachten. Zodra we het item in goede orde hebben ontvangen zal het aankoopbedrag + verzendkosten heen zsm worden teruggestort op je rekening.

Zorg er bij retour zenden voor dat je items schoon, ongedragen, met aangehechte prijskaartjes en in de originele verpakking bij ons retour komen.