Swap.Points

Op de Westerstraat kun je kleding lenen, retourneren en iets kopen kan ook altijd. Woon je niet in de buurt van onze flagship store? No worries, je kunt eenvoudig online shoppen en je bestelling ophalen en retourneren bij een van onze swap.points. En zelfs rechtstreeks bij je thuis laten bezorgen kan ook! Yes, daar houden we wel van.

Swap.Points

Swap.Point. Een punt waar je online orders kunt ophalen en retourneren. Zo simpel is het. Je hoeft dus niet de moeite te doen stad en land te doorkruisen om langs te komen op de Westerstraat, en zit je niet met de hoge kosten van verzenden. Plus je ontdekt nog eens leuke plekken bij jou in de buurt. Of je nu koopt of leent, je mag altijd gebruik maken van een swap.point.

Check hieronder wie er allemaal mee doen. Heb je een suggestie voor een toffe plek die perfect zou zijn als swap.point, of mis je er nog eentje bij jou in de buurt? Laat het ons zeker weten (suzanne@lena-library.com), want we willen ons netwerk heel graag verder uitbouwen!

LET OP: Swap.points Het Faire Oosten & The Domestic Botanist zijn gesloten als swap.point. 
In Utrecht hebben we al een nieuw swap.point gevonden die begin mei open gaat. We zijn nog op zoek naar een nieuw swap.point in Amsterdam Oost. Tips zijn welkom!
Als je in Amsterdam Oost woont of Utrecht mag je nu tijdelijk op onze kosten per post swappen. Voor orders naar je huis kun je code LENAFREESHIPMENT gebruiken. Als je iets naar ons toe wilt sturen kun je eventjes een mailtje naar info@lena-library.com sturen. Dan ontvang je van ons een verzendlabel.

Amsterdam

LENA the fashion library, west

Lena the fashion library

We zijn heel trots op onze mooie lichte flagship store in hartje Jordaan. Je vind er niet alleen 150m2 aan fashion, ook zijn we een platform waar jong creatief talent, denk aan fotografie en interieur, hun werk kan showcasen.

Westerstraat 174 H, 1015 MP Amsterdam, Flagship Store

ma 10-19, wo/vr 11-19, do 11-20, za 11-17

ROUTE

Fashion for good, Centrum

Fashion for good

Fashion for Good is het wereldwijde initiatief om alle mode goed te maken. In onze experience nodigen we bezoekers uit om geïnspireerd te raken om samen aan een duurzamere mode-industrie te werken. We hebben ook een pop-up shop waar je sustainable items kunt kopen.

Rokin 102, 1012 KZ Amsterdam

ma 11–17, di gesloten, wo-zo 11–17

ROUTE

Het Faire Oosten, Oost

Oost - Het Faire Oosten

Het Faire Oosten is een walhalla voor bewuste shoppers. Je vindt er een aantrekkelijk samengestelde selectie eerlijke producten: van een stevige fair fashion collectie tot interieur, van sieraden tot lifestyle producten.

Waldenlaan 208, 1093 NH Amsterdam

ma-vr 10.30-18, za 10-17, zo 12-17

ROUTE

Monsak, West

Monsak West

In het atelier van monsak kan je terecht voor je perfecte tas gemaakt van upcycled leer in Amsterdam. Koop een tas in de atelier shop, customize een tas, laat je eigen tas design maken of volg een workshop en steek zelf de handen uit de mouwen.

Orteliusstraat 15-d, 1056 AR Amsterdam

ma 10-17.30, wo 10-17.30, vr-za 10-17.30

ROUTE

Utrecht

The Domestic Botanist, centrum

The Domestic Botanist

The Domestic Botanist is een winkel, ontwerpstudio en museum in één. Wij brengen je verhalen en bijzondere items van verschillende internationale ontwerpers. Naast zorgvuldig geselecteerde kleding voor vrouwen vind je er ook accessoires, stationery en bonsai planten.

Jansveld 49, 3512 BE Utrecht

wo 12-17, vr-za 12-17

ROUTE

Den Haag

O my bag, centrum

oh my bag

O my bag maakt niet alleen tassen die je look helemaal afmaken, ze maken met deze prachtige tassen ook een positief verschil! Door eco friendly en kwalitatief goed gemaakte tassen te produceren voorziet O My Bag verschillende communities in India van een duurzaam levensonderhoud. Met een flagship store in Amsterdam en een brandstore in Den Haag laat O My Bag vol trots zien dat stijl en duurzaamheid perfect samen gaan. 

Denneweg 65, 2514 CD Den Haag

di-za 10-18, zo 12-17

ROUTE

Arnhem

FRAENCK, centrum

ho mulder

FRAENCK richt zich als concept store op duurzaamheid en lokale producten. Een combinatie van lokale en eerlijke productie, natuurlijke of recyclede materialen en een sociale aanpak vormen de basis van de collectie. 

Beekstraat 30, 6811 DW Arnhem

di-za 10-17.30

ROUTE