Boetes & verzekeren

Whoepsie

We vinden het erg belangrijk ons systeem zo flexibel mogelijk in te richten. Zo kun je bijvoorbeeld binnen je abonnement wisselen wanneer je wilt en zo vaak je wilt, super handig. Helaas kunnen we niet helemaal zonder boetes, dus hier even alles voor je op een rijtje.

Fines LENA

1.Zodra je een bestelling plaatst, reserveren we de gekozen items voor je en maken je pakket verzendklaar. Kom je het ophalen bij een swap.point of in onze flagship store? Houd er dan rekening mee dat daarvoor een week de tijd hebt, anders moeten we een boete van €5 per bestelling rekenen. Veel items zijn erg gewild dus willen we ze zo snel mogelijk weer beschikbaar maken.

2.Loopt je abonnement af en heb je van ons een uiterlijke retourdatum gekregen? Zorg dat dat je ze op tijd terugbrengt. We rekenen voor elk item €2,- per dag dat het te laat terugkomt.

3. Ook bij ongelukjes met kledingstukken werken we met boetes. We maken hierbij verschil tussen herstelbare ongelukjes (een los naadje, een afgevallen knoop, niet opvolgen van de wasinstructies, klein gaatje of vlekje op een onopvallende plek) en onherstelbare ongelukjes (Vlekken op opvallende plekken of beschadigingen die we niet mooi kunnen repareren). Raak je iets helemaal kwijt, waardoor je het niet meer kunt retourneren? Dan moet je het volledige aankoopbedrag voldoen.

 

 

Verzekering

Ben je bang dat er iets mis gaat met een kledingstuk, en wil je het risico niet nemen? Je kunt een verzekering afsluiten per kledingstuk, per leenperiode. De kosten hiervoor zijn 7% van de verkoopprijs. Het maakt dat niet uit hoelang je iets aaneengesloten leent, je betaald eenmalig dit bedrag. In de checkout vind je de verzekerings optie die je kunt aanvinken. De kosten voor je verzekering reken je direct af.