CONTACT

Winkel

Openingstijden

MA:      13 u -19u
DI:        gesloten
WO:     13 u -19u
DO:      13 u -19u
VR:      13 u -19u
ZA:      12 u -18u
ZO:      12 u -18u (alleen even weken)

LET OP: zondag 9 augustus gesloten.Liefste klanten,

Vanaf 11 mei zijn dit onze openingstijden. De winkel situatie blijft aangepast, voor onze eigen gezondheid, die van ons team, en vooral ook voor de jouwe! Zo hanteren we een maximum van 4 klanten tegelijk, en raden we je aan om alleen te komen als je je fit voelt. En uiteraard, houd altijd 1,5 meter afstand. Wij zorgen ervoor dat de winkel schoon is en er altijd desinfectie middelen aanwezig zijn. 

Toch liever een keertje in de ochtend komen? Mail dan voor een afspraak. Plaats gerust vooraf online je bestelling vast, dan hangen wij het voor je klaar. De teller start pas op de dag van je afspraak!


PLAN HIER JE AFSPRAAK

✨ Door social distance te nemen zorgen we ervoor dat we het virus niet verder verspreiden, maar ook dat ons zorgstelsel niet overbelast raakt, zodat iedereen die het nodig heeft hulp krijgt.

✨ Zie het als een wake-up call, waarbij we de kans krijgen stil te staan bij hoe we met elkaar en onze natuur omgaan. Wat als we dingen vanaf nu écht anders kunnen doen? Trendwatcher Li Edelkoort heeft hier heel inspirerende visies over. We willen je aanmoedigen dit te lezen, om zo een positieve kant van deze situatie te zien (lees hier).

✨ Neem rust, help ouderen met boodschappen, lees boeken, kijk films en docu's, experimenteer in de keuken, schrijf of teken, steun je lokale ondernemers en ben dankbaar voor wat je allemaal wél hebt!

Online shoppen blijft wel mogelijk.

Stay safe!
Liefs,
Team LENA
Diana, Elisa & Suzanne

Adres

Westerstraat 174H
1015 MP Amsterdam

ROUTE

Meer weten over de winkel? Lees hier verder...

LENA library winkel

Let's get in touch!

Lena Bellen   Bellen: 020 - 78 91 781

LENA whatsapp   Whatsapp: 06-184 99 693

LENA nieuwsbrief   Nieuwsbrief: schrijf je in en blijf op de hoogte!

Lena Mail   Mail: info@lena-library.com

Lena Chat   Chat: laat een bericht achter (rechtsonder)

   lena_library

   lenalibrary

Voor merken & designers

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collaborations met merken en ontwerpers. Interesse? Stuur een mail naar diana@lena-library.com.

Voor de pers

Voor informatie over en beeldmateriaal van LENA the fashion library verwijzen we je graag naar de LENA perskit. Graag toelichting op onze bedrijfsfilosofie en werkwijze? Stuur een mail naar suzanne@lena-library.com.

PRESS KIT

Zakelijke Gegevens

KvK nr.: 64961281
BTW nr.: NL855922783B01
IBAN: NL30TRIO0197898122
BIC: TRIONL2U