Yes, you are

LENA? Dat zijn jij en ik, of de vrouw die je net tegenkwam bij de bushalte. Jij weet precies wat je leuk vindt, of toch niet… Uiteindelijk maakt het niet uit. Net als bij je kledingkast thuis, kun je in onze walk-in closet kijken wat vandaag bij je past. En als je daar morgen anders over denkt, dan breng je het gewoon terug. Nul inspiratie? No worries, onze LENA’s weten wel raad met jou en je kledingdilemma’s.

Benieuwd naar de stijl van je mede-leensters? Mag ik je voorstellen aan…

Helene


“Duurzaamheid is allang geen keuze meer, het is noodzakelijk”.
Minimaal een keer in de maand komt Helene even in haar shared kledingkast snuffelen. De ene keer neemt ze een casual item mee en de volgende keer iets klassieks. LENA helpt haar om meer te durven en om meer te experimenteren met haar stijl. Mensen zien het meteen als ze iets nieuws aan heeft en ze vertelt graag waar haar unieke items vandaan komen. Bij LENA natuurlijk! Fijn hoor, zo’n ambassadrice.

Haar Stijl:
Stoer en casual maar ook vrouwelijk, sexy en elegant. Helene brengt die verschillende kanten van haarzelf graag samen in de kleiding die ze draagt. Dat zie je ook terug in deze outfit. Lekker zomers met die twee splitten en de soepele stof is ideaal voor warme dagen. De glanzende top maakt het geheel net iets klassieker. Laat die zon maar komen.

Annewikke

“Kleding niet perse hoeven bezitten, dat geeft me een gevoel van vrijheid”.
Sinds Annewikke bij LENA komt doet ze nooit meer een miskoop en het is nog duurzaam ook. Elk seizoen wisselt ze haar geleende garderobe om en als ze in de buurt is loopt ze altijd even binnen om onze nieuwste items te bewonderen. Ook speciale gelegenheden vragen om een bezoekje. Vroeger zou ze voor zoiets meteen naar de winkel rennen om iets nieuws te kopen, maar dat is nu niet meer nodig.

Haar stijl:
Simpel en clean, zonder poespas. Annewikke voelt zich het lekkerst in duurzame mode waarbij trends geen rol spelen. De meeste kledingstukken in haar kast draagt ze het hele jaar door, afhankelijk van het seizoen maakt ze gewoon net even een andere combinatie. Deze combi is lekker baggy maar wel vrouwelijk en vooral multifunctioneel. Met een paar sneakers eronder heeft ze weer een andere look.


Do good, look good, feel good!

Liefs van LENA

< Previous / Next >