5 redenen om wél lid te worden van een kledingbibliotheek

Je ziet het helemaal zitten om lid te worden van een kledingbibliotheek en toch heb je je nog niet aangemeld als abonnee. Want hoewel je graag je steentje bij wilt dragen aan een goed geklede én groene wereld, houdt iets je tegen. Geloof ons, je bent niet de enige! We krijgen namelijk regelmatig dames in de winkel die graag willen lenen maar drempelvrees hebben. Gelukkig zijn ze niet bang om dat te vertellen want in de meeste gevallen hebben we te maken met beren op de weg die uiteindelijk stukken minder eng zijn dan ze lijken.

 

Kleding LENEN LENA

1. Ik wil nergens aan vast zitten

Commitment issues, we hebben er allemaal wel eens last van. Maar 3 maanden, dat kun je geen langdurige relatie noemen, toch? 3 maanden, is precies genoeg tijd om een beetje te flirten, te daten en te testen of het iets is voor de lange termijn. Dat is ook precies de reden dat je LENA abo altijd minimaal 3 maanden duurt want you can’t say you love or hate it before you properly tasted it!

2. Wat als er iets stuk gaat?

Kleding is een gebruiksvoorwerp dus natuurlijk kan het gebeuren dat eens iets stuk gaat. Maar hoe vaak gaat er nu echt iets mis? Als je normaal met je kleding omgaat niet zo vaak. En heb je wel een ongelukje, dan is het meestal goed te herstellen. Als je zelf handig bent, dan kun je dat losse knoopje er zelf even opzetten voordat je het terugbrengt. Ben je niet handig, ook geen probleem: de eerste 3 herstelbare ongelukjes leveren geen boetes op. Wil je het liefst elk risico vermijden? Dan kun je altijd een verzekering bij ons afsluiten, zo weet je zeker dat je ook bij onherstelbare ongelukjes 100% gedekt bent. (Wil je meer uitleg? Klik hier)

3. Gatver, daar hebben al zoveel mensen in rond gelopen

Je kent het wel, die muffige geur van tweedehands winkels. We kunnen ons voorstellen dat je daar spontaan smetvrees van krijgt. Niets van dat alles bij LENA. Wij houden onze kast graag netjes en schoon dus er hangt alleen frisgewassen kleding (lees ook de blog over SEEPJE). Geloof je ons niet? Kom maar ruiken!

4. Zo'n kledingbibliotheek is vast voor hippe vogels

Niet iedereen valt in de categorie hipster of fashionista (gelukkig maar). Misschien ben je zelfs wel allergisch voor trends. Mooi, want bij LENA gaat het niet om wat er hip is. Om er leuk uit te zien hoef je helemaal niet in de laatste mode rond te lopen. Kleding waar jij je goed in voelt, daar gaat het om. Body issues? LENA is dé plek om daar vanaf te komen. Uit ervaring weten we dat er voor iedereen wel iets te vinden is. En het fijne is, je kan de kleding uitproberen. Soms moet je gewoon even wennen aan nieuwe pasvormen of prints. Nog niet overtuigd? Kom dan eens langs op de eerste vrijdag van de maand voor advies van styling coach Chiara Spruyt a.k.a. INDIAAN IN JE KAST om jou te helpen je sterke punten te benadrukken.

5.Geen tijd om kleding te lenen/ Ik woon niet in de buurt

Werk, kids, vrienden, familie, boodschappen… Soms staat je agenda zo vol dat je geen tijd hebt om even langs te wippen om je kleding om te ruilen. No problem, we got this! LENA is er om jouw leven makkelijker te maken. Het is namelijk helemaal niet nodig om naar de Jordaan te komen. Je kunt je outfit-wissel gewoon online regelen en de kleding laten opsturen of ophalen bij het dichtstbijzijnde swap point. Woon je buiten Amsterdam? Ook dan kun je gewoon bij ons lenen want we hebben swap points in verschillende steden. Als abonnee krijg je 1 gratis swap.point wissel per maand gratis. (check hier de tarieven voor thuisbezorging of extra swaps)

Nog niet helemaal zeker of LENA iets voor jou is? Begin met een small abo of koop een try-out box wedden dat je binnen no-time wilt upgraden?

See you soon @ LENA

Liefs, LENA

< Previous / Next >