Stage online marketing & communicatie @ LENA

stage at Lena

5 redenen waarom dat een goed idee is (ook voor mannen)

Stage lopen: been there, done that, got the diploma. Inmiddels ben ik tien jaar en verschillende banen verder,hoog tijd dus voor een carrièreswitch naar marketing en communicatie. Om werkervaring op te doen loop ik nu opnieuw stage. Bij LENA natuurlijk! In deze blog geef ik je vijf redenen waarom een stage online marketing & communicatie ook voor jou een goed idee is.

Door: Marloes van Raamsdonk

1. Inspiratie in overvloed

De leading LENA’s hebben een enorme drive om de wereld beter te maken. Dat merk je aan alles en dat geeft mij een enorme energie boost. Who needs Redbull? Je werkt in een klein team en de mentaliteit is dat je samen alles kunt fixen. Ik vind die positiviteit heel waardevol en leerzaam. Uit ervaring weet ik dat dit niet vanzelfsprekend is in het bedrijfsleven. Het is fijn als je collega’s hebt die je inspireren.

2. LENA ❤ jou

Met het risico dat ik te zweverig klink: bij LENA mag je jezelf zijn. Je hoeft je niet beter voor te doen of er elke dag bij te lopen als fashion victim als dat niet bij je past. Suzanne, Diana, Elisa, Angela en Juultje doen dat zelf ook niet. Ze weten waar ze goed in zijn en als ze even vastlopen zeggen ze dat gewoon en vragen ze hulp. Hoewel de dames het altijd retedruk hebben heb ik ze nog nooit zien stressen. Hard werken en toch zen, heerlijk!

3. Duurzaam pionieren

Duurzaam ondernemen vraagt volgens mij een grote dosis nieuwsgierigheid en creativiteit. Vaak heb je te maken met volledig nieuwe concepten of producten. Automatische piloot bestaat dan ook niet bij LENA. Ze zijn aan het pionieren en dat betekent dat je niet alleen op ervaring kunt bouwen maar ook moet uitproberen. Een frisse blik is dan hartstikke handig en dus vragen ze jou om input en krijg je vrijheid om te experimenteren. Ik zit altijd boordevol plannen en ideeën, toch hebben ze nog nooit gevraagd om nu EINDELIJK eens mijn mond te houden. Dat wil wat zeggen, geloof me.

4. Altijd iets om aan te trekken

Altijd iets om aan te trekken zonder geld uit te geven, welke student wil dat niet? Als je stage loopt bij LENA wordt die droom werkelijkheid want je krijgt een abonnement. Stel je voor dat je in je huispak naar LENA fietst, daar aangekomen kijk je in de bieb en kies je jouw outfit of the day. Klinkt misschien extreem, maar het zou kunnen. Je kunt natuurlijk ook gewoon in werkkleding op de fiets springen en je geleende outfit meenemen voor een andere keer. Feit blijft dat je een enorme kledingkast tot je beschikking hebt en het kost je geen cent, altijd fijn.

5. Paradijsvogels en andere beesten

Bij LENA is het écht nooit saai. Hoeveel bedrijven ken jij waar je stage kunt lopen met een kat naast je op het bureau? Ik niet zoveel. Vind je de buurtkat niet exotisch genoeg? Je werkt in de Jordaan dus je zult zonder twijfel kennismaken met de plaatselijke paradijsvogels. Eentje schrijft zelfs liefdesbrieven voor LENA’s Elisa. Dat zeg ik, nooit saai!

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Bekijk de vacature voor meer informatie en solliciteer!
< Previous / Next >