LENA’S IMPACT – Jullie knappe koppies in de spotlight

polaroid actie LENA the fashion library

JOUW FOTO OP ONZE POLAROIDMUUR & MEMBER-GET-MEMBER ACTIE
IMPACT comes from ACTION

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan een duurzaam alternatief voor fast fashion. En het is ons al goed gelukt om impact te maken. We hebben inmiddels ruim 300 abonnees wat gelijk staat aan 20.000 kledingstukken die zijn geleend in plaats van gekocht.

Laat zien dat je een trotse LENA-leenster bent

We zijn enorm trots op onze lady squad want zonder jullie hadden we nooit zoiets moois neer kunnen zetten. Dat willen we met de wereld delen. Om te laten zien hoe groot onze community is willen wij een deel van de winkel volhangen met al jullie knappe koppies. Kom je binnenkort een nieuwe outfit scoren? Laat je op de gevoelige plaat vastleggen!

Polaroid actie LENA the fashion library

Nóg meer impact

We zijn nog lang niet klaar met onze missie. Wij willen dat er nog meer wordt geleend en minder wordt gekocht. Op die manier kunnen wij en onze abonnees bijdragen aan een circulaire mode-industrie. Hoe meer vrouwen lenen, hoe groter onze impact wordt en hoe groter de kans is dat modeketens hun werkwijze veranderen. Daarom hebben we een toffe MEMBER-GET-MEMBER actie.

Doe mee en leen een maand gratis

Zorg jij ervoor dat een vriendin, familielid, collega of vage kennis ook abonnee wordt? Dan lenen jullie allebei 1 extra kledingstuk gratis voor een maand!

Wij plaatsen jouw polaroid online en vervolgens ga jij over tot actie op:

FACEBOOK - Deel de LENA polaroid van jezelf op je tijdlijn en tag je vriendinnen, zussen en collega’s.

of

INSTAGRAM - Volg LENA op insta, like jouw polaroid en tag je vriendinnen, zussen en collega’s.

Ben je getagd? Kom langs in de winkel, laat je post zien en wordt lid. Wij activeren dan de actie voor jullie allebei. Het enige wat jullie nog hoeven te doen iets tofs kiezen. Daarna kun je je geleende item een maand lang gratis te rocken!

See you soon @ LENA
< Previous / Next >