LENA's Party Outfit tips: Zo shine je het nieuwe jaar in!

Kerst en Oud & Nieuw komen eraan en dus wordt overal geadverteerd met glitterende outfits. Probeer dan de verleiding maar eens te weerstaan en niets nieuws te kopen. Gelukkig zijn er ook een heleboel andere manieren om goed voor de dag te komen. Met onze party outfit tips hoef jij niet te shoppen en shine je toch het nieuwe jaar tegemoet.

LENA Library Party outfit tips blog feestcollectie

1. Shop jouw party outfit in je eigen kledingkast

Ken je deze mantra van stijlcoach Chiara Spruit al? Haar filosofie is dat bijna elke vrouw nieuwe outfits kan shoppen in haar eigen kledingkast, ook party outfits dus! Die nette broek die je elke dag naar je werk draagt, kan met een mooie glitter of glans top ook heel goed voor het kerstdiner. Laat je creativiteit de vrije loop en wees niet bang om combinaties te maken die op het eerste gezicht misschien gek lijken. Verbaas jezelf, you can do it!

2. Rock that glitter

Met een paar kleine ingrepen kun je van een simpele outfit een VAVAVOOM outfit maken. Een kek riempje bij een alledaagse jurk of een paar chique schoenen en je bent klaar voor een feestje. Onlangs schreef modegoeroe Cécile Narinx een stuk in Volkskrant Magazine over knalpanty’s, ideaal om je outfit te pimpen. Wij zien het helemaal zitten: een simpel jurkje met een knallende glitterpanty. 

3. Niet shoppen maar swoppen

Shoppen in je eigen kledingkast is leuk, maar shoppen in de kast van vriendinnen is misschien wel veel leuker. Dat zij een jurk écht niet meer aan willen omdat ze niet nóg een jaar in dezelfde outfit willen verschijnen, is goed nieuws voor jou. Maak er meteen een gezellig feestje van of duik gewoon even andermans kast in als je de kans krijgt. Hebben jouw vriendinnen een hele andere smaak of maat kijk dan eens naar kledingswops bij jou in de buurt. 

It goes without saying dat wij bij LENA natuurlijk ook dit jaar weer toffe party outfits uitlenen. Sterker nog, op 20 december organiseren wij een Party DRESS Party inclusief actie voor nieuwe abonnees en een cadeautje als je al lid bent! 

See you soon @ LENA
< Previous / Next >