Nice to meet you!

Nice to meet you!

Welkom bij LENA! Voor ons is het inmiddels niet meer dan normaal om kleding te lenen, maar we kunnen ons voorstellen dat het voor jou nog even wennen is. Maar wij, en een flinke groep dames die al net zo enthousiast lenen als wij, kunnen beamen dat het zeker de moeite waard is om te proberen! Ik bedoel…. altijd een nieuwe outfit tot je beschikking, lekker experimenteren met verschillende stijlen en het is ook nog eens leuk voor je portemonnee! Juist, je hoort het al… wij zien het helemaal zitten ;)

Vanuit onze flagshipstore in de Jordaan bouwen we al sinds december 2014 aan ons concept, omdat we geloven dat stijl en bewustere keuzes prima hand in hand gaan. Het voelt alsof we vooraan in een soort van rollercoaster zitten, met wat flinke loopings en vrije vallen, maar heej, dat schrikt ons niet zomaar af.

We zijn super blij (en ook best wel een beetje trots) met deze nieuwe stap: online lenen. Een behoorlijke mijlpaal voor LENA. Met steeds weer nieuwe ideeën en vooral heel veel goede input vanuit onze community en netwerk staat ons concept steeds weer een stukje sterker. En die ideeën en plannen blijven voorlopig nog wel even stromen, dus spring in onze rollercoaster en wordt deel van ons avontuur. Want het allerleukste is om dit samen te doen! Liefs, Angela, Suzanne, Diana & Elisa!

Stop destroying our planet, that's where I keep all my stuff!
Next >