Spread some love & stay safe!

Daar zit je dan...thuis.
Ineens is je leven voor minimaal een paar weken totaal anders dan je ooit had gedacht.
Je kunt niet meer naar je werk, de schappen in de supermarkt zijn geplunderd en langzaam gaat alles op slot.


Together we are stronger 

Ook voor Team LENA zijn het spannende tijden, onze winkel is voor onbepaalde tijd dicht en dat is wel even schrikken. Dit is de tijd om onze creativiteit te laten vloeien, op onze vindingrijkheid te vertrouwen en om kansen te blijven zien. En als er iets is wat we graag doen is het denken in kansen. Juíst als we voor verrassingen komen te staan. We zijn, as we speak, druk bezig met het uitdenken van nieuwe mogelijkheden. We onderzoeken hoe we LENA immuun kunnen maken voor het Corona-virus. Hoe we samen met onze swap.points en partners kunnen zorgen dat we dit overleven. Want één ding weten we zeker, samen kunnen we zoveel meer dan we denken.


#supportyourlocal

Met elke aankoop die je doet laat je jouw stem gelden. Dat is elke dag zo, maar helemaal nu. Een weloverwogen en verantwoorde keuze maken is daarbij nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Jouw euro’s zijn bepalend in welke bedrijven zich door deze situatie heen kunnen slaan. Dus bedenk goed waar jij op dit moment je geld aan uitgeeft. Jij wilt toch ook dat de wereld ‘na corona’ een mooiere en duurzamere plek is? 

'Een weloverwogen en verantwoorde keuze maken
is nog nooit zo belangrijk geweest als nu'

Dit is wat JIJ nu kunt doen:

Geef je geld uit aan producten van merken en winkels waar je achter staat, juist nu! Met elke Euro die jij daar bewust uitgeeft vergroot je de kans op overleven voor deze bedrijven. Support bijvoorbeeld je favoriete restaurants die nu geen gasten kunnen ontvangen maar wél een eigen bezorgservice zijn gestart. Zo kan je toch genieten van de lekkere gerechten terwijl je de deur niet uit hoeft. Misschien kun je nu alvast een cadeaubon kopen van een winkel waar je vaak komt. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat alle beetjes helpen. We bieden zelf deze toffe duo bonnen aan.


 
Deel je favoriete bedrijven en hang-outs op social media. Channel je inner-influencer en inspireer andere thuisblijvers om ook hun steentje bij te dragen. Zo blijven lokale ondernemingen zichtbaar en is het makkelijker om de draad weer op te pakken zodra alles weer normaal is. Bovendien, nu je de deur toch bijna niet uit mag kun je wel wat positieve energie gebruiken toch? Laat ook jouw creativiteit stromen en zoek al je LENA items bij elkaar (of bestel ze online) om nieuwe combinaties uit te proberen. Maak foto’s, deel ze op je socials, tag ons en gebruik de hashtags #ikleenbijlena en #supportyourlocal. Let’s do this ladies!

Wij werken voorlopig vanuit huis, maar niet in onze pyjamas. Om de positieve energie erin te houden, steken we onszelf elke dag in een mooie outfit, blijven we in beweging en zorgen we goed voor onszelf.


We all matter!  

Pas goed op jezelf & stay healthy!

Liefs, 

Team LENA.

Diana, Elisa & Suzanne

 

 

 

< Previous