| Mode-illustraties bij LENA library | Wie is La Nonette?

La Nonette mode-illustraties rode overall

Wie heeft toch die mooie tekeningen gemaakt op onze LENA ramen in de Westerstraat? Dat is illustratrice Manon Bijkerk (La Nonette). Wist je dat ze ook regelmatig mode-illustraties maakt met LENA outfits in de hoofdrol? Tijd dus om haar wat beter te leren kennen!

La Nonette x LENA raamdecoratie

Geboren met een potlood in haar hand

Zo lang ze weet tekent Manon, ze zegt wel eens gekscherend dat ze met een potlood in haar hand is geboren. Sinds 2011 verdient ze ook daadwerkelijk haar geld als illustratrice. Haar kunstwerkjes stonden onder andere in Viva, de illustraties in de Groene Agenda zijn volledig van haar hand en ze heeft al meerdere solo-tentoonstellingen op haar naam staan. Indrukwekkend! Zelf is ze nuchter onder al die successen: “Ik tekende altijd en op een gegeven moment kwam ik erachter dat er eigenlijk niet echt ander beroep is wat ik nog zou kunnen of willen doen.”

La Nonette mode-illustraties Lena library

Via mode-illustraties naar LENA abonnee

Op haar Insta-account, met bijna 16 duizend volgers, plaatst ze elke week een nieuwe illustratie van haarzelf in een favoriete outfit. “Na een tijdje had ik alles kledingstukken in mijn kast wel gehad, maar om nou steeds weer iets nieuws te kopen…” Dat was het moment waarop Manon besloot om langs te gaan bij LENA. Ideaal, want door haar kleding te lenen heeft ze altijd weer een toffe outfit om te tekenen.


Heb jij de raamtekeningen nog niet in real life gezien? Kom snel langs want voor je het weet is de winter alweer voorbij!

See you soon @ LENA
< Previous / Next >