INDIAAN & LENA - 30 minuten gratis stijladvies

Vraag jij je ook wel eens af hoe je jouw kleding nog beter kunt gebruiken om jezelf van je mooiste kant te laten zien? Hoe het is als jouw outfit 100% laat zien wie je bent? Precies daarom hebben we elke eerste vrijdag van de maand iets nieuws in de winkel: Indiaan in je kast. Het klinkt spannend, en dat is het ook, want wie wil er nu geen gratis stijladvies van een professionele stijlcoach.

30 minuten inspiratie

stijlcoach Chiara bij LENA the fashion library

De ‘indiaan’ waar we het net over hadden is stijlcoach Chiara Spruit. Ze noemt zichzelf indiaan vanwege haar uiterlijk en Colombiaanse roots, maar het staat ook voor kleurrijk, vrijheid en nieuwe inzichten. Er valt zoveel te kiezen dat het vaak makkelijker is om voor het oude vertrouwde te gaan, terwijl het juist zo leuk is om te experimenteren met je eigen stijl. En dat is precies waar Chiara goed in is: 30 minuten lang gaan jij en Chiara opzoek naar de rode draad in jouw kledingkast.

“ Natuurlijk, het gaat om de binnenkant, maar jouw buitenkant kan je innerlijk zo mooi reflecteren!”

gratis stijladvies bij LENA the fashion library

Chiara’s filosofie

Gevoel voor stijl is Chiara met de paplepel ingegoten. Haar moeder maakte zelf kleding en als klein meisje struinden ze samen de markt af om mooie stoffen uit te zoeken. Die fascinatie voor kleding als verlengstuk van je persoonlijkheid werd verder aangewakkerd door haar oma die een fantastische eigen stijl had met kleurrijke creaties, prints en grote zonnebrillen. Chiara kent alle trends maar wat ze draagt is wat bij háár past, bij haar stemming en bij de periode waarin ze zit, niet omdat het toevallig ‘in’ is. Die aanpak zie je terug in haar manier van coachen. Voordat ze advies geeft gaat ze eerst op ontdekkingstocht om jou beter te leren kennen. Samen kijken jullie wat er nu in je kast hangt en met die items creëren jullie outfits waar jij je goed bij voelt. Na een coaching sessie met Chiara kun je weer met een frisse blik kijken naar wat je al hebt én hoe je de inhoud van je eigen kast zo slim mogelijk kunt combineren met de LENA kleding. Lekker duurzaam!

“ Hoe lekker is het als je echt je eigen stijl hebt. Dat je ’s ochtends niet lang hoeft na te denken, maar meteen mooie, bij jou passende setjes kunt pakken. Klaar voor de dag!”

Liefs van LENA

PS. Chiara is er 4 mei, 1 juni, 6 juli, 7 september en 5 oktober. Aanmelden? Stuur een mail naar suzanne@lena-library.com of check ons facebook event.

< Previous / Next >