Baby, it’s time to shine

Of je nu een bruiloft, vriendinnen uitje of gallery opening hebt…. we willen er altijd tip top uitzien! En hoe leuk is het dat we nu naast onze basiscollectie ook een exclusieve collectie hebben, met extra bijzondere items! Voor ons stiekem heel spannend, want dat betekend niet alleen hele mooie nieuw items in de collectie, maar ook een extra manier van lenen. Benieuwd wat jullie ervan vinden. Het werkt net even anders dan je gewend bent, dus even op een rijtje:

Basiscollectie

Dit is de collectie die je van ons kent. Een mix van eco-labels, mooie tijdloze merken en vintage. Alles is te koop of te leen met de punten binnen je abonnement, zoals je van ons gewend bent. We hebben er wat nieuwe merken bij, dus snuffel snel rond! De basiscollectie is in de library in Amsterdam te herkennen aan het blauwe label.

Exclusieve collectie

We zijn druk op zoek gegaan naar mooie items van opkomende ontwerpers, die net even wat luxer en anders zijn dan onze basiscollectie. De exclusieve items zijn te koop en te leen tegen bijbetaling. Yes dat lees je goed. Geen punten meer, maar je betaald een los bedrag per maand naast je abonnement. Een soort van extraatje dus, want je punten kun je nog volop besteden aan de basis collectie. We hebben in de library een speciaal hoekje gemaakt, wat te herkennen is aan de regenboog labels.

Video credits: directie Marlyn Kist de Ruijter, Modellen: Kim Sinnige (@Mix Models), Petra Courtz, Meis Vranken.

LENA borrow your wardrobe online

Buy less, choose well - Vivienne Westwood
< Previous / Next >