Nazorg

Reiniging

Een mooie collectie, die helemaal spik en span voor jou klaar hangt. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Wij zijn heel toegewijd om alle kledingstukken tip top in orde te houden, maar hebben jou daar ook bij nodig. Sommige kledingstukken die je leent ontvangen we graag schoon van je terug, zodat het direct weer de library in kan. Van andere items (met fragiele of gecompliceerde materialen) nemen wij de reiniging op ons. Op het label van elk kledingstuk vind je korte wasinstructies die wij per kledingstuk hebben bepaald. Check die dus altijd even voor je kleding in de machine gooit. Is er iets niet duidelijk, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat de manier waarop je voor je kleding zorgt een grote impact op de levensduur van een item én het milieu heeft? Daarom gebruiken wij het 100% natuurlijke en fairtrade wasmiddel ‘Seepje’ en wassen we met de toonaangevende wasmachines van ‘AEG’.

Lena Aftercare Seepje AEG

Wasvoorschriften

 

Dit kledingstuk ontvangen we graag op 30º gewassen en gestreken (binnenstebuiten) van je terug. Gebruik je een droger? Kies dan het programma voor fijne was op de laagste temperatuur.

Dit kledingstuk ontvangen we graag op 30º gewassen van je terug. Strijken is niet nodig. Gebruik je een droger? Kies dan het programma voor fijne was op de laagste temperatuur.

Dit kledingstuk ontvangen we graag gewassen volgens het wol wasprogramma (max. 30º) en gestreken (binnenstebuiten) van je terug. Dit kledingstuk mag niet in de droger.
 

Dit kledingstuk ontvangen we graag gewassen volgens het wol wasprogramma (max. 30º) van je terug. Strijken is niet nodig. Dit kledingstuk mag niet in de droger.

Dit kledingstuk kan zo terug naar LENA. Omdat het gaat om fragiel materiaal nemen wij de nazorg graag op ons en zorgen dat het weer fris de library in gaat. Wij wassen het in onze speciale AEG machine of doen een handwas.

Dit kledingstuk kan zo terug naar LENA. Omdat het gaat om een moeilijk te reinigen materiaal nemen wij de nazorg graag op ons en zorgen dat het weer fris de library in gaat. Wij stomen het kledingstuk zelf of laten het door een specialist reinigen.

 

LAUNDRY SERVICE

Geen tijd om zelf je LENA wasjes te doen en wil je wel komen wisselen? Soms komt het qua planning net allemaal niet zo lekker uit. Geen nood, daarvoor hebben we de LENA laundry service in het leven geroepen. Voor €10,- per maand mag je alles ongewassen retour brengen zodat wij alles weer fris en schoon kunnen wassen met Seepje en AEG. Wil je sporadisch van de laundry service gebruik van maken? Geen probleem! Je betaald dan €2,50  voor een los wasbeurtje, per item per keer.

 

Whoops... een ongelukje

We begrijpen maar al te goed dat kleine ongelukjes gebeuren, zoals een vlekje, gaatje of losse naad. Goed nieuws voor jou: deze herstelbare ongelukjes nemen wij voor onze rekening. 

Raakt een kledingstuk beschadigd of vies, waardoor het niet meer terug de winkel in kan? Geen nood. Dan rekenen we 50% van de retailprijs als vergoeding, zodat wij een mooi nieuw vervangend items kunnen aanschaffen.

Raak je iets kwijt (of het wordt gestolen, ai), en kun je het dus helemaal niet meer terugbrengen, dan moeten we 100% van de verkoopprijs in rekening brengen. Wil je het  claimen via je verzekering? Vraag ons dan om een factuur.