Swap.Points

Op de Westerstraat je geleende kleding komen wisselen of iets kopen kan altijd. Woon je niet in de buurt van onze flagship store? No worries, je kunt eenvoudig online shoppen of lenen en je bestelling ophalen bij een van onze swap.points of zelfs rechtstreeks bij je thuis laten bezorgen. Yes, daar houden we wel van.

Swap.Points

Swap. Point. Een punt waar je kunt wisselen. Zo simpel is het. We hebben samenwerkingen met een netwerk van concept stores & restaurants waar jij eenvoudig je online bestelde pakketje kunt ophalen of wisselen. Je hoeft dus niet de moeite te doen stad en land te doorkruisen om langs te komen op de Westerstraat, en zit je niet met de kosten van verzenden. Plus je ontdekt nog eens leuke plekken bij jou in de buurt. Of je nu koopt of leent, je mag altijd gebruik maken van een swap.point.

Check hieronder wie er allemaal mee doen. Heb je een suggestie voor een toffe plek die perfect zou zijn als swap.point, of mis je er nog eentje bij jou in de buurt? Laat het ons zeker weten (suzanne@lena-library.com), want we willen ons netwerk heel graag verder uitbouwen!

Amsterdam

LENA the fashion library, west

Lena the fashion library

We zijn heel trots op onze mooie lichte flagship store in hartje Jordaan. Je vind er niet alleen 150m2 aan fashion, ook zijn we een platform waar jong creatief talent, denk aan fotografie en interieur, hun werk kan showcasen.

Westerstraat 174 H, 1015 MP Amsterdam, Flagship Store

ma 10-19, wo/vr 11-19, do 11-20, za 11-17

ROUTE

Brainy Days, west

Brainy Days

Think, collect, create is de kern van Brainy Days en staat voor het samenbrengen van mensen en merken. Brainy Days geeft lifestyle merken een groter bereik door ze te bundelen in een online en fysieke omgeving met een steeds wisselend thema.

Jacob Van Lennepkade 296, 1053 NG Amsterdam

vr 12-18

ROUTE

NHTK, centrum

nhtk amsterdam

NHTK is een Amsterdam based label met een eigen shop en showroom in het centrum van de stad. Wij geloven in de snit, stijl en het karakter van een kledingstuk, en doorbreken daarmee de standaard normen rondom gender, maat en leeftijd. ‘Wear what you love’.

Keizersgracht 469, 1017 DK Amsterdam

ma/di/wo/vr/za 10-18, do 10-20, zo 12-18

ROUTE

Het Faire Oosten, Oost

Oost - Het Faire Oosten

Het Faire Oosten is een walhalla voor bewuste shoppers. Je vindt er een aantrekkelijk samengestelde selectie eerlijke producten: van een stevige fair fashion collectie tot interieur, van sieraden tot lifestyle producten.

Waldenlaan 208, 1093 NH Amsterdam

ma 12-18, di-za 10.30-18, zo 12-17

ROUTE

De Ceuvel, Noord

De Ceuvel Noord

Café de Ceuvel wil graag een verschil maken in de wereld, en dat begint op je bord. Het wereld voedselsysteem is de grootste oorzaak van klimaatverandering en een scala aan andere sociale problemen. Wij zijn daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is.

Korte papaverweg 4, 1032 KB Amsterdam

di/wo/do/zo 11-00, vr/za 11-02

ROUTE

Indianaweg 10, De Pijp

De Pijp - Indianaweg 10

Indianaweg 10 is een on- en offline mini warenhuis. In onze winkel vind je prachtige vintage kleding, mooie accessoires en verbazingwekkende woonaccessoires, biologische cosmetica, kleine meubels en coole planten vinden.

Eerste Jan Steenstraat 81hs, 1072 NE Amsterdam

ma-vr 10.30-18.30, za 10-18, zo 12-18

ROUTE

Utrecht

The Domestic Botanist, centrum

The Domestic Botanist

The Domestic Botanist is een winkel, ontwerpstudio en museum in één. Wij brengen je verhalen en bijzondere items van verschillende internationale ontwerpers. Naast zorgvuldig geselecteerde kleding voor vrouwen vind je er ook accessoires, stationery en bonsai planten.

Jansveld 49, 3512 BE Utrecht

di-vr 11-18, za 11-17, zo 13-17

ROUTE

Eindhoven

Citydwellers, centrum

citydwellers

Citydwellers legt de nadruk op social design, eerlijke productie en duurzame kwaliteit. In de CornerStore krijgen startende en gevestigde designers een kans om zich te profileren en het naaiatelier vormt een mooie leer/werk omgeving. 

Heuvel Galerie 241, 5611 DK Eindhoven

di-do 10-18, vr 10-21, za 10-17, zo 13-17

ROUTE

Arnhem

Ho / Mulder, centrum

ho mulder

Ho & Mulder richt zich als concept store op duurzaamheid en lokale producten. Een combinatie van lokale en eerlijke productie, natuurlijke of recyclede materialen en een sociale aanpak vormen de basis van de collectie. 

Beekstraat 30, 6811 DW Arnhem

ma-za 10-17.30, zo 12-17 (elke 1e en laatste zondag vd maand)

ROUTE

Rotterdam

Granny's Finest, centrum

Grannysfinest

Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. We organiseren handwerkclubs voor senioren, zodat ze gezamenlijk hun hobby kunnen uitoefenen om zo eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. De producten worden ontworpen door jonge creatieve talenten. “Designed by the new, handmade the best, worn by the greatest”. 

Mariniersweg 55, 3011 NE Rotterdam

ma - vr 9 - 18, Za 10 - 18

ROUTE