Impact

Impact
 

Slow working. Aandacht voor het hier en nu. Onthaasten. Je eigen tempo bepalen. Een rustige en inspirerende omgeving om even lekker bezig te zijn. Om nieuwe dingen te leren en mensen te ontmoeten, als je dat wil. Of om gewoon even helemaal nergens aan te hoeven denken. Dat is wat het slow working project van LENA te bieden heeft.

LENA heeft het project Slow Working Spaces opgezet voor mensen met een burn-out. Het is ons doel om deelnemers een inspirerende plek te bieden tijdens hun herstelperiode. En het taboe rondom een burn-out op relatief jonge leeftijd te doorbreken.

Wij zien een heel grote groep mensen om ons heen die op sociaal niveau in schrikbarend hoge aantallen achteruit gaat door een burn-out. Een burn-out in de leeftijd van ongeveer 25 tot 34 jaar (dertigers dilemma) ligt 12 procent (!) hoger dan in andere leeftijdscategorieën en overige risicogroepen. Vaak betreffen het starters en wordt er in de maatschappij laconiek op gereageerd, je bent tenslotte pas net begonnen met werken.

Zit jij thuis met een burn-out, en heb je affiniteit met mode? Wil je graag met kleine stapjes vooruit en op een fijne plek lekker bezig zijn? Schrijf je dan nu in voor ons Slow Working Spaces project!  We kijken samen wanneer en hoe vaak je wil langskomen! Niets moet, alles kan.

Lees hier meer of mail voor meer info naar suzanne@lena-library.com.

 

slowws