AEG en LENA

partner AEG

De manier waarop we voor onze kleding zorgen heeft een grote impact op de levensduur ervan en op het milieu. AEG is trots om deel uit te maken van LENA the fashion library dmv hun innovatief witgoed dat met grote zorg kleding reinigt op een zo duurzaam mogelijke manier.

The ÖKOMix washing machine is uitgerust met een gepatenteerde premixing technologie waardoor het mogelijk is om op lage temperaturen te wassen met minder gebruik van water, wasmiddel, tijd en energie.

De droger heeft het innovatieve AbsoluteCare System waarmee op maat gemaakte programma’s mogelijk zijn om kleding te beschermen tegen gebruikerssporen, vervagen en krimpen.

Beide machines zijn voorzien van het hoogste Woolmark Certificaat voor hun verfijnde zorg. Zelfs geschikt voor delicate wol en zijde kleding met handwas advies.

Lees hier meer over de producten van AEG: http://www.aeg.nl/Producten/Wasruimte/

The Next Black

Als aanvulling op het ontwikkelen van wasgoed oplossingen deelt AEG actief mee in de discussie rondom het verduurzamen van de fashion industrie. Het bedrijf lanceerde recentelijk de documentaire The Next Black, een film waarin innovatieve verhalen binnen de fashion industrie worden uitgelicht die op een duurzame manier impact maken.

LENA vindt de film zeer zeker een eye-opener en must-see.
Bekijk de film hier:  http://www.aeg.nl/Plan-Design/thenextblack/