Abonnementen & prijzen

LENA the fashion library

NU LID WORDEN

Membership

Prijs: eenmalig € 10,-

Om te kunnen lenen heb je een membership nodig. Deze krijg je door je aan te melden in de library. Je ontvangt dan je persoonlijke LENA biebpasje. Op vertoon van deze kaart kun je kleding uit onze collectie lenen.

 

PUNTENSYSTEEM.

We hebben aan alle kledingstukken punten toegekend, gebaseerd op uniciteit, kwaliteit en stijl van het betreffende item. Met de punten, passend bij jouw type membership, kun je komen ‘shoppen’ in onze library.

 

OVERTREDING.

Iedereen heeft wel eens een ongelukje zoals een vlekje, gaatje of scheurtje. Wij vinden het heel belangrijk dat jij je fijn voelt in onze kleding, dus begrijpen we maar al te goed dat deze dingen gebeuren. Daarom krijg je 3 kleine ongelukjes van ons cadeau. Zoals bijvoorbeeld een verloren knoop, gescheurde naad of vergeten te wassen. Gebeurt er een 4e keer iets met een kledingstuk brengen we 25% van de verkoopprijs in rekening.

Ben je een kledingstuk kwijt geraakt? Dan vragen we je 100% van de verkoopprijs aan ons te vergoeden.

 

Abonnement

Er zijn drie verschillende abonnementen waar je uit kan kiezen, met elk een ander aantal punten.

LENA abonnement

Heb je bijvoorbeeld een abonnement van 100 punten (€ 19,95 p.m.), kun je alle combinaties maken zolang je maar binnen deze 100 punten blijft. Bv. 50 + 50 = 100, of 25 + 25 + 50 = 100. Het leuke is dat je dit aantal punten altijd in je bezit mag hebben en kan komen wisselen wanneer jij wilt.

betaling.

LENA werkt met automatische incasso waarbij het abonnementsgeld maandelijks wordt afgeschreven.

opzegtermijn.

Je sluit een abonnement af voor een periode van 3 maanden. Als je kwartaal is verlopen wordt dit stilzwijgend verlengd, en is het abonnement maandelijks opzegbaar. We houden een opzegtermijn aan van 30 dagen. Je abonnement is niet tussentijds opzegbaar.

Gratis biebtas.

Sluit jij je eerste LENA abonnement af? Dan krijg je van ons een mooie stoffen biebtas cadeau. De tas kun je hergebruiken om keer op keer je nieuwe leenvondsten te vervoeren. Daar worden wij (en de al veel te grote pastic soep) heel vrolijk van!

 

TRY-BEFORE-YOU-BUY.

Soms weet je gewoon meteen of een kledingstuk voor je gemaakt is. Maar helaas gebeurt het maar al te vaak dat de liefde op slag is verdwenen als we thuis komen en onze aankopen achter in de kast belanden. Daarom hebben wij het try-before-you-buy principe in het leven geroepen. Zodat je kleding eerst kan uitproberen voor je het koopt.

Heb je kleding een maand geleend en wil je het daarna kopen, dan krijg je 10% korting. Na 2 maanden of langer krijg je 20% korting op de verkoopprijs, tenzij anders aangegeven.

 

EXTRA PUNTEN.

Zit je al aan je puntenlimiet, maar wil je voor deze ene keer net dat duurdere item lenen? Je kunt extra punten bijkopen. We hebben hiervoor een strippenkaart, speciaal voor abonnees. Deze kost € 24.95 voor 500 punten, dat is 50% korting op de normale prijs! Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor de strippenkaart zoals hieronder beschreven.

 

UPGRADEN / DOWNGRADEN.

Gebruik je meer of minder punten dan gedacht? We willen je de mogelijkheid bieden om je abonnement naar boven of beneden bij te stellen, zodat je altijd het abonnement hebt wat bij je past. Geef dit uiterlijk 2 weken voor de start van je nieuwe kwartaal aan ons door, dan passen we het voor je aan.

 

Strippenkaart

Prijs: € 49,95, 500 punten

Liever geen abonnement afsluiten? Dan kun je kiezen voor een strippenkaart. Deze is verdeeld in 20 strippen van 25 punten. Op het moment van afstempelen mag je de gekozen kleding 5 dagen lenen, dus lever je items wel weer op tijd in! De strippenkaart is een jaar geldig vanaf de datum van aankoop en is persoonsgebonden.

 

BOETE.

Leen je via een strippenkaart, of is je abonnement afgelopen? Zorg dan dat je alle geleende spullen op tijd terug brengt. Elke dag dat je te laat bent, brengen we een boete in rekening van € 2,- per item.

 

Lees hier onze algemene voorwaarden.
 
 

Inbreng

Onze inbreng staat tijdelijk op pauze. Door jullie enthousiasme en alle fijne spullen hebben we wat tijd nodig alles bij te werken. Zodra we weer starten laten we het weten!

Wil jij jouw kleding inbrengen in de library? Dat kan! Volg simpelweg deze checklist:
– Clean & tidy (fris gewassen en gestreken)
– Beschadigingen en vlekken vrij
– Ladies only (geen ondermode)
– No fast fashion
– LENA stijl

We vinden het enorm belangrijk om de collectie goed te bewaken, zodat jij altijd de beste items kan lenen. Dus zijn we kieskeurig. We doen ons uiterste best om de mooiste stukken er voor jullie uit te pikken! We maken een selectie op basis van kwaliteit, stijl en maat.

Lees HIER meer.

 
NU LID WORDEN

 


 

Prijzen

Membership: € 10,-, eenmalig

 

Abonnement laag: € 19,95 voor 100 punten, per maand, minimale periode 3 maanden

Abonnement midden: € 34,95 vooe 200 punten, per maand, minimale periode 3 maanden

Abonnement hoog: € 49,95 voor 300 punten, per maand, minimale periode 3 maanden

 

Strippenkaart: € 49,95 voor 500 punten (20 x 25), 1 jaar geldig, leenperiode 5 dagen

Strippenkaart abonnee: € 24,95 voor 500 punten (20 x 25), 1 jaar geldig, leenperiode 5 dagen

 

Ongelukje (vlekje, gaatje, etc,): 25% verkoopprijs, na 3 waarschuwingen

Verlies van een item: 100% verkoopprijs

Boete te laat: € 2,- per dag per item